HYROX

Hørt om HYROX?

Det har vært en treningsform i andre land, men er først nå kommet litt igang i Norge. Hyrox er en lavterskel treningsform som kombinerer grunnleggende bevegelser med kjente kondisjonsaktiviteter som løping, roing, stake og annet. Det settes ingen krav til forkunnskaper- eller ferdigheter og du kan gjennomføre treningen uavhengig av form og utgangspunkt.

Hva møter du på disse timen?

Jo du møte en sammen satt time som utfordrer både muskler og puls i en og samme økt, ved hjelp av ulike formater og øvelser som løp, ski-erg og romaskin, i kombinasjon med styrkeøvelser som Wallballs, utfall mm. Instruktøre hjelper alle med skalere opp og ned etter ditt nivå og du bestemmer selv temp

Hvorfor trene HYROX?

Du trener kondisjon, utholdenhet, grunnleggende styrke og fart i en og samme treningsform, uten å måtte bruke mye tid på å lære deg tekniske ferdigheter - kom som du er! Det er enkelt å se og merke progresjon over tid, da vi hele tiden jobber for å bli bedre, pushe hverandre og utfordre egne grenser, uten å gjøre treningen mer teknisk krevende enn det trenger å være.

Gøy, Enkel og bra trening!
 
 

Timenes varighet - 60 min

Hvor - Sal - The Box eller i The black Box

Utstyr - Romaskin, sakemaskin, wallballs, slamballs mm

Hvordan melde seg på timer

Book time via timeplan oversikt eller via appen "Wondr"

HYROX P'F''T

HYROX 12 mai
Min side