HYROX

Hørt om HYROX?

Det har vært en treningsform i andre land, men er først i 2023/2024 kommet litt igang i Norge. Hyrox er en lavterskel treningsform som kombinerer grunnleggende bevegelser med kjente kondisjonsaktiviteter som løping, roing, stake og annet. Det settes ingen krav til forkunnskaper- eller ferdigheter og du kan gjennomføre treningen uavhengig av form og utgangspunkt.

Hva møter du på disse timen?

Jo du møte en sammen satt time som utfordrer både muskler og puls i en og samme økt, ved hjelp av ulike formater og øvelser som løp, ski-erg og romaskin, i kombinasjon med styrkeøvelser som Wallballs, utfall mm. Instruktøre hjelper alle med skalere opp og ned etter ditt nivå og du bestemmer selv temp

Hvorfor trene HYROX?

Du trener kondisjon, utholdenhet, grunnleggende styrke og fart i en og samme treningsform, uten å måtte bruke mye tid på å lære deg tekniske ferdigheter - kom som du er! Det er enkelt å se og merke progresjon over tid, da vi hele tiden jobber for å bli bedre, pushe hverandre og utfordre egne grenser, uten å gjøre treningen mer teknisk krevende enn det trenger å være.

Gøy, Enkel og bra trening!

Hvem passer HYROX for :

  • Alder - barn til godt voksene

  • Nivå - aldri trent til godt trent

  • Erfaring - ingen eller mange års erfaring

HYROX hos oss:

Vår visjon er å tilby HYROX for alle.

Vi er opptatt av å skape et trygt, åpent og inkluderende miljø, hvor alle skal oppnå mestring, treningsglede, knytte nye vennskap og personlig vekst. Dette skapes gjennom gode verdier og kultur, hyggelig, inkluderende og vennlige medlemer som gjerne også møtes for en kaffekopp før og etter trening i våre sosiale soner, samt har vi team-økter og høyt fokus på deltagelse på gruppetimer.

Hos oss finner du dyktige coacher med fokus på å skape trygghet, alle skal bli sett, tilstedeværelse og faglig kompetanse, og som alltid ønsker å bli enda bedre. Hver dag jobber vi med å utfordre vår medlemer og oss selv med å komme litt ut av komfortsone for å skape mestring, motivasjon, personlig veskt og overskuddsenergi. Dette gjenspeiles i våre gruppetimer, hvor vi alltid vil jobbe for at du kan lære noe nytt, på hver enste time!

  • I HYROX har like mye fokus på kondisjon, utholdenhet, grunnleggende styrke, uten å bruke mye tid på tekniske ferdigheter. Vi jobber med å meste de ulike øvelsen og få bedre kondisjon
  • Vi åpner garasje porten in "The Black Box" og tar løpe delen uten når det er sesong for uteløping.
  • Det er ingen av vår medlemmer som er helt ulært og uansett nivå man er på finnes det skalering og en progresjon for å lære nye øvelser.
  • HYROX hos oss kan deles inn i tre hoveddeler: Grunnleggende styrke, kondisjon og gymnastikk. Hovedregelen er at hver time skal inneholde en kondisjonsdel, hvor man kombinerer ulike styrkeøvelser, kondisjonsøvelser og gymnastikkøvelser for å oppnå ønsket intensitet. Noen økter er mellomlange (8-12 minutter), mens andre er lengre (over 20 minutter).
  • Vår timer varer i 60min, timene varierer fra dag til dag, og i løpet av en treningsuke skal du ha vært borti kondisjonsøkter av ulike lengder, grunnleggende styrketrening og gymastikkøvelser .

Det er dette som gjør at HYROX er motiverende og gøy.

VÅR TIMEPLAN VÅRE COACHES

https://hyroxnordics.com/
Min side