KONKURRANSER

Lagkonkurranse crosstrening #1

KONKURRANSER

Delta på en lavterskel lagkonkurranse med en mix av ulike øvelser. Øvelsene blir satt på tavla samme morgen konkurransen avholdes, så spenningen er å se hva som venter.. Vi vet at alle kommer igjennom, men til hvilken tid? For å gjøre det enkelt for våre medlemmer så vil den første lagkonkurransen bli lagt ut i god tid før konkurransedag, så det vil være mulig å trene på øvelsene som venter.

De klassiske #2

KONKURRANSER

Lyst å finne ut hvor mange repetisjoner du klarer i benkpress, knebøy eller markløft? Hos oss veier du deg og det antall kilo vekten viser er hva som legges til grunn. Det er anledning til å melde seg på alle 3 øvelsene eller bare 1. Let`s go!

 
Konkurransedag = heiadag!

Meld deg på eller kom som en heiagjeng!


Så klart du får lov til å ha med egen heiagjeng. Denne dagen er dedikert til våre medlemmer. Er du medlem kan du få lov til å melde deg på våre konkurranser gratis! Vil du invitere med din egen heiagjeng i form av venner, venninner, familie eller andre så er du velkommen til å gjøre det. Det er en lavterskel konkurranse hvor meningen er å utfordre deg selv og dine treningsvenner i et trygt miljø.

Min side