WORKSHOPS

VI TILBYR ULIKE KURS TIL VÅRE MEDLEMMER

LÆR NOE NYTT


Vi tilbyr ulike kurs til våre medlemmer for en lav pris. Vi har tro på at kurs skal være gøy og lærerikt. Det trenger heller ikke koste en formue. I mange tilfeller har vi egne instruktører som holder kurs, men i enkelte felt trengs det ekstern kompetanse. Heldig for deg så vet vi hvem vi skal kontakte så du får et godt tilbud med en instruktør du kan stole på, så når du kommer tilbake og skal trene alene så er du trygg på øvelsene du har lært.

De 3 store basisøvelsene

WORKSHOPS
Lær deg de 3 store basisøvelsene: Markløft, knebøy og benkpress. Kurset går over 3 timer og krever ingen forkunnskaper

Grunnkurs kettlebells

6kgkettlebell-2
Her går vi igjennom de fleste basisøvelser innenfor kettlebells. Du har behov for eget håndkle som benyttes til øvelser, så ta med et du ikke er redd for skal bli møkkete eller noe slitt.

Grunnkurs løpeteknikk

205516863_887717131815494_1733211094365731974_n
Lyst å lære hvordan å bli en bedre løper? Å gå fra bakfot til fremfot krever teknikk. Her lærer du om de viktigste ting du må øve på for å bli en bedre løper.

Ernæring og helse

home_gym2_about4
Bli bevisst på hva du spiser og hvorfor. Her vil du lære om grunnleggende ernæring og helse. Hvis du ønsker så har vi også muligheten til å skreddersy et eget matprogram basert på hva du liker å spise og hvor du ønsker å gå. Noen ønsker å gå opp i vekt mens andre ned i vekt. Å lære om ernæring og helse vil gi deg et lite fortrinn du ikke har hatt i hverdagen.
Min side