HVORFOR VELGE KRAFTVERKET?

 
For en bedre hverdag

Trening for alle formål


Hos oss finner du moderne apparater tilpasset deg. Vi ønsker å tilby et konsept tilpasset de fleste, da i form av ulike apparater, øvelser og program. Det er aldri for seint å begynne og her skal du føle deg velkommen hver gang! Det skal gi deg energi å trene, så uansett hva slags dag du har.. kom til oss og ta en treningsøkt for å føle deg bedre.


Vi heier på hverandre og vi heier på deg

Å BYGGE SAMHOLD GJENNOM HVERANDRE


Vi har tro på å heie på hverandre og så klart heier vi på deg. Hva sier du til å bli med på våre lavterskel konkurranser tilpasset enten om du er topptrent eller på vei ut av sofaen og trenger noen som heier på deg?


Vi har moderne apparater og funksjonell trening som hovedprioritet, men noen ganger så har du kanskje lyst å pushe deg selv litt ekstra? Våre lavterskel konkurranser er ment for akkurat dette. Det er deg selv som bestemmer hvor hardt du skal gå ut og hvor mye du ønsker å presse deg selv. Å ha en heia gjeng som står ved siden av vil nok gjøre at selvtillitsboosten din øker og viljen, samt evnen til å prestere økes i takt.

Dagens treningstilbud er hele tiden under utvikling. Våre medlemmer ønsker å utvikle seg, lære mer om ulike former trening enn hva vi forbinder med tradisjonell trening. Vi er enige i dette og vil jevnlig arrangere ulike workshops som gjør at du kan lære nye ting, mestre nye øvelser og få treningen til å holde seg til lystbetont trening. Utfordre deg selv med å delta i en av våre workshops og lær noe nytt.

Vi lever av våre medlemmer og våre medlemmer vil være hos oss så lenge vi fortsetter å utvikle oss sammen med de. Å endre oss i takt med ønsker og behov fra våre medlemmer er viktig for oss. Gi oss innspill og tilbakemeldinger. Savner du noe så ikke vær redd for å spørre eller si ifra. Vi liker en utfordring. Har du kanskje trent et sted som du plukket opp noe vi ikke tilbyr eller en maskin du savner? Snakk med oss eller send oss en melding, du vil få svar.

Vi er også heldige som kan tilby våre medlemmer et sunt inneklima med en takhøyde på 5 meter. Et moderne treningssenter skal selvsagt ha et moderne klima og kjøleanlegg tilpasset for trening! Hvis du skal klare å yte ditt beste så må forholdene ligge til rette for det. Frisk luft, jevn temperatur og god belysning er alle ting som spiller inn. Det gjør heller ikke noe at det er høyt under taket, slik at muligheten for å trene klatretau eller å heise seg opp i ringer faktisk er mulig. Ta turen innom oss for en knall treningsøkt alene eller med venner.

Min side